top of page
76955944_2763471250340049_38660798676404

TERJE VESTERVIK

E.I.T.W.C.S.T

16.november – 16.desember 2019

Risør kunstpark avslutter året med en stor utstilling av Terje Vestervik som mottok Risør kommunes kunstnerstipend i 2018. I utstillingen viser han resultatet fra stipendperioden. Terje Vestervik er illustratør og kunstner, og kommer opprinnelig fra Songe i Tvedestrand kommune. 

 

Vestervik har etter endt stipendperiode fortsatt å ha atelier i Risør kunstpark og flytter nå kunsten fra atelieret og ned i det store galleriet i etasjen under. Tittelen på utstillingen E.I.T.W.C.S.T tar utgangspunkt i en # som kunstneren har brukt i flere år og er en forkortelse av #everybodyintheworldcanseethis

 

Vestervik har gått på kunstskole i Bergen og fullførte i 2014 en master i visuell kommunikasjon ved kunst- og designhøgskolen i Bergen, der illustrasjon og historiefortelling var hoveduttrykket. - Jeg tenker i bilder, og det visuelle uttrykket er viktig for min måte å kommunisere til verden på. 

 

Målet for meg er å fokusere på viktigheten av den skapende prosessen som ofte handler om dette intuitive, og som ikke nødvendigvis alltid er helt klart fra start. Jeg har alltid vært opptatt av tilfeldigheter og arbeidene mine er ofte jobbet frem på intuitive handlinger. Jeg vil holde fast på den intuitive måten å arbeide på og være tro til materialet og materialundersøkelsene. Som kunststipendiat i Risør kommune, har Terje fortsatt å jobbe på et intuitivt plan, med utgangspunkt i maleri og tegning. Interaksjon med publikum vil også være en del av utstillingen hvor Vestervik vil legge til rette for at alle som vil kan tegne under besøket i hans utstilling. 

bottom of page